Agenda

2023

In het najaar van 2023 zijn er drie premières  van composities van Joost Kleppe. Begin september volgt meer informatie. In elk geval staat al vast:

  • 10 november, Utrecht, Utrechts Requiem 2023, twee delen voor vier zangers, klarinet, accordeon, altviool en contrabas. Tientallen uitvoeringen in de omgeving volgen.
  • 22 november, 12.30 uur , De Flint, Amersfoort: Nieuw lied (mogelijk op tekst van Vasalis) voor sopraan en piano door  Henriette Feith en Maurice Lammerts van Bueren.
  • 30 november, Festival de Musica, Gran Canaria, (details volgen), Omringd Water voor twee saxofoons en piano, met o.a. Sander Beumer, altsaxofoon.
Engel aan mijn bed – De tweede druk is uit.

Engel aan mijn bed is een nieuw album van Joost Kleppe, met liedjes en liederen over verliefdheid, smartphones, een oude moeder, een verdwaalde engel en nog veel meer. Loes Luca, Wieteke van Dort, Rocco Ostermann en zes (pop-)muzikanten werken er aan mee. De Nederlandstalige teksten zijn van Wim Hofman, James Purdy, Kurt Tucholsky en van de componist zelf. Eerste druk uitverkocht, maar de net zo mooie tweede druk is sinds februari verkrijgbaar. Zie: Winkel.

2022

Engel aan mijn bed

Een nieuw album van Joost Kleppe, met liedjes en liederen over verliefdheid, smartphones, een oude moeder, een verdwaalde engel en nog veel meer. Loes Luca, Wieteke van Dort, Rocco Ostermann en zes (pop-)muzikanten werken er aan mee. De Nederlandstalige teksten zijn van Wim Hofman, James Purdy, Kurt Tucholsky en van de componist zelf.

2021

Utrechts Requiem

Bijzondere levensverhalen van zes Utrechtenaren. In samenwerking met andere componisten. Uitvoeringen vanaf 15 september in vele buurthuizen in Utrecht. Officiële première in Tivoli/ Vredenburg, begin 2022.

Passávamos (nieuwe versie)

Een bewerking voor twaalf solo-stemmen van deze compositie uit 2010, vol Portugese ‘saudade’. Uitvoering door het Nederlands kamerkoor o.l.v. Peter Dijkstra. Uitvoeringen op 21 en 22 november in Amsterdam en Utrecht. Meer informatie op de site van het Nederlands Kamerkoor.